Nueva PS2: SCPH-79000-CB

Parece que Sony ha sacado una PSTWO nueva, pero es simplemente más ligera (de 900g pasa a 600g, y la fuente de alimentación pasa de 350g a 250g). El precio es el mismo, al menos en Bic Camera

Fuente: slashdot JP

Comentarios

Ryu ha dicho que…
Jajaja, gràcies pel consell tiu. Tinc molt clar que jo mai perdré les meves arrels, en el sentit que no m'intentaré convertir en un japonès quan tothom sap que sóc de BCN jajaja

M'agrada viure al Japó. És simplement que a vegades els japonesos fan coses molt rares difícils d'entendre. Suposo que jo també les dec fer per ells jajaja. T'agregaré als links i així em passaré més a sovint, gràcies.

Pc, la meva PS2 PAL v7 segueix donant guerra... al Japó i tot XD
focotaku ha dicho que…
No problem ;)
Tens tele PAL? o jugues a jocs NTSC? Es que em van enviar un Amiga PAL i es veu al monitor TFT, pero fa coses una mica rares quan hi coses que mouen per pantalla, pq el refresc el deu seguir fent a 60Hz... :(

Entradas populares de este blog

Cómo comprar en Amazon Japan

El catalán, en la intimidad

En el mundo real -- los "riajuu" リア充